Telefon

0250-734200 0350-401680

Adresa

Str. Regina Maria, nr. 7 Ramnicu Valcea, Valcea, 240151

Program

Luni-Joi: 08:00 - 16:30, Vineri: 08:00 -14:30

Va invitam la „Saptamana Diplomatiei Comerciale”

29 iun.

Va invitam la „Saptamana Diplomatiei Comerciale”

In contextul preocuparii nou-infiintatei noastre Agentii de a crea toate premisele pentru valorificarea potentialului de export al Romaniei si atragerea de investitii straine in tara, de a consacra si consolida rolul Departamentului de Comert Exterior – inclusiv al retelei de reprezentare economica externa – in atingerea acestor obiective, precum si de a strange relatia cu institutiile si cercurile de afaceri, ne face placere sa va informam ca am preluat si vom continua traditia „Saptamanii Diplomatiei Comerciale”, organizand o noua editie a acesteia in perioada 3- 7 iulie 2023.

Actiunea va cuprinde o reuniune plenara, cu participarea unor inalti oficiali romani, a structurilor asociative ale mediului de afaceri si a companiilor romanesti interesate sa-si extinda prezenta pe piete externe.

Celelalte zile ale evenimentului vor fi dedicate intalnirilor pragmatice ale celor peste 50 de reprezentanti economici externi cu firme, camere de comert, asociatii profesionale, federatii patronale din Romania, pentru a examina proiecte si modalitati concrete de sprijin si colaborare in demersurile de crestere a exporturilor.

Avem placerea sa va invitam, stimata doamna / stimate domnule Presedinte, la sesiunea oficiala a manifestarii, care va avea loc pe 4 iulie a.c.,in sala Aula Magna a Academiei de Studii Economice Bucuresti, intre orele 9:30- 14:30 (proiectul de program atasat).

Sesiunea plenara, cat si discutiile individuale cu consilierii economici externi, se vor desfasura iin zilele de 5, 6 si 7 iulie a.c ora 9:00- 13:00, la sediul Camerei de Comert si lndustrie Bucuresti (Str. lon Ghica nr. 4, Bucuresti).inscrierile se pot face pe adresa comert.exterior@dce.gov.ro, conform tabelelor alaturate.

Formular inscriere SDC

Program sesiune oficiala