Telefon

0250-734200 0350-401680

Adresa

Str. Regina Maria, nr. 7 Ramnicu Valcea, Valcea, 240151

Program

Luni-Joi: 08:00 - 16:30, Vineri: 08:00 -14:30

Avantajele membrilor CCIVL

Sustinere si reprezentare

Principalele preocupari ale Camerei sunt axate pe reprezentarea si apararea intereselor comunitatii de afaceri si ale membrilor nostri in fata factorilor de decizie importanti.

Credibilitate

 Calitatea de membru al CCI Valcea este cea mai buna carte de vizita in relatia cu partenerii din tara sau strainatate, oferindu-le acestora un plus de incredere

Apartenenta la o retea globala

 Firmele membre vor deveni parte din cea mai veche si respectata organizatie de afaceri la nivel mondial, Camera de Comert, un brand care dateaza din secolul XVI.

Notorietate si prestigiu

 In calitate de portavoce a mediului de afaceri local, Camera ofera membrilor sai oportunitatea de a se face cunoscuti pe piata prin prezenta activa la conferinte, seminarii, workshop-uri, dezbateri profesionale.

Facilitati

 Firmele membre se bucura de un regim privilegiat, beneficiind de un plus de valoare la costuri mai mici. Serviciile menite sa acopere intreg ciclul de viata al unei afaceri, adaptate profilului firmei, sunt oferite in conditiile unor reduceri sau chiar gratuit

Stiri si informatii

 Cu ajutorul publicatiilor tiparite sau electronice editate de Camera, distribuite gratuit sau contra-cost, firmele sunt la curent cu ceea ce le intereseaza: studii economice, oportunitati de afaceri, analize de sector, legislatia in vigoare, articole, informatii financiare si multe altele.

Oportunitati de afaceri

 Cele mai bune oportunitati de afaceri se regasesc in cadrul Business Cooperation Database, disponibila in cadrul retelei Enterprise Europe Network. Expertii Camerei, utilizand ca principal instrument o vasta baza de date, faciliteaza accesul la informatii utile despre potentiali parteneri si mediul de afaceri in care acestia evolueaza.

Perfectionare

 Succesul unei afaceri depinde, in mod hotarator, de competentele si pregatirea personalului firmei. Camera si celelalte 2 structuri adiacente (Centrul de pregatire profesionala si Scoala Romana de Afaceri – Filiala Valcea) au o oferta larga de cursuri si seminarii de instruire profesionala, in domenii ca: asigurarea calitatii, integrare europeana, comert intra si extracomunitar, proprietate intelectuala, legislatia muncii, protectia mediului, managementul proiectelor, etc.

Servicii de marketing

 Camera ajuta firmele sa identifice cerintele unei piete in schimbare, punand la dispozitie studii de piata, analize si sondaje realizate de diverse organizatii de profil. Serviciile gratuite de promovare sunt concepute ca o completare a serviciilor de marketing si includ: inscrierea gratuita in baza de oportunitati de afaceri a Camerei, in catalogul membrilor, diseminarea ofertelor si cererilor in alte retele de oportunitati de afaceri on-line.

Solutionarea rapida a litigiilor comerciale

 Curtea de Arbitraj Comercial ofera o alternativa de solutionare a litigiilor contractuale, caracterizata prin flexibilitate, hotarari definitive si obligatorii.