Serviciile oferite de Camera de Comert si Industrie Valcea

Camera de Comert si Industrie Valcea, ofera de peste 25 ani, prin departamentele specializate, acces la informații de afaceri, asistență și consultanță în afaceri, formare profesională, organizare de evenimente de afaceri și parteneriate internaționale.

Arbitraj comercial

Curtea de Arbitraj Comercial de pe langa CCI Valcea a fost infiintata in anul 1990. In toata aceasta perioada si-a format si mentinut o buna reputatie prin calitatea hotararilor arbitrale date de un corp de arbitri cu o foarte buna pregatire profesionala.

Arbitraj comercial

Consultanta juridica

Camera de Comert si Industrie Valcea asigura consultanta si asistenta de specialitate comerciantilor precum si informatii din Registrul Comertului.

Consultanta juridica

Cursuri formare profesionala

Camera de Comert si Industrie Valcea este prezenta pe piata locala si regionala de formare din anul 1990. Oferta de pregatire este adaptata permanent nevoilor mediului de afaceri si cerintelor pietei muncii.

Cursuri

Eliberare certificate

Camera de Comert si Industrie elibereaza conform Legii 335/2007 Certificat de origine a marfurilor si Certificat de forta majora.

Eliberare certificate

Noutati Legistlative

Camera de Comert si Industrie Valcea pune la dispozitie celor interesati ultimele noutati legislative care vizeaza in principal activitatea mediului de afaceri.

Noutati Legistlative