Telefon

0250-733449

Adresa

Str. Regina Maria, nr. 7 Ramnicu Valcea, Valcea, 240151

Program

Luni-Joi: 08:00 - 16:30, Vineri: 08:00 -14:30

SALONUL INTERNAȚIONAL PENTRU AGRICULTURĂ DE LA PARIS 2018

15 ian.

SALONUL INTERNAȚIONAL PENTRU AGRICULTURĂ DE LA PARIS 2018

În fiecare an, Salonul Internațional pentru Agricultură de la Paris atrage apropae 30.000 de vizitatori profesioniști

 

Printre cei 630.000 de vizitatori așteptați la Salonul Internațional pentru Agricultură de la Paris, aproape 30.000 sunt profesioniști din sectoarele agricol și agro-alimentar: administratori de ferme, crescători de vite, proprietari de restaurante, cumpărători și factori de decizie. Pentru a-i întâmpina, Expoziția continuă să îmbunătățească conținutul și serviciile puse la dispoziția acestora.

 

Paris, 20 noiembrie 2017 – „Pe lângă vocația educațională a publicului general, Salonul Internațional pentru Agricultură de la Paris este de asemenea o adunare profesională. În fiecare an, acesta atrage aproape 30.000 de profesioniști din domeniul agricol care se întâlnesc, susțin discuții pentru consolidarea relațiilor lor comerciale, spune Jean-Luc Poulain, fermier și președinte al Salonului Internațional pentru Agricultură de la Paris. 

Vizitatorii profesioniști călătoresc la Paris din câteva motive. Întâi de toate, mulți crescători de vite, care sunt d asemenea și cumpărători, vin la Expoziție pentru a fi la curent cu noutățile din sector și să încheie afaceri în privința geneticii animale. Expoziția din sectoarele de creștere a animalelor, unită în Competiția Agricolă Generală pentru animale face ca Expoziția să fie singura adunare din Franța unde sunt prezenți marea majoritate a crescătorilor de animale. Profesioniștii caută animale ale căror performanțe vor asigura productivitatea cirezilor.

În al doilea rând, Salonul Internațional pentru Agricultură de la Paris, un mijloc de promovare pus la dispoziția profesiei de agricultor, este un loc privilegiat pentru forumuri și discuții libere. Fermierii, în special cei ce au responsabilități în cadrul organizațiilor profesionale, vin să discute chestiuni ce privesc profesia lor, între ei, cu publicul general și cu presa.   

Un alt punct de mare interes este zona AGRI 4.0, care primește profesioniști ce doresc să descopere noile tehnologii ale lumii agriculturale și săafle ofertele disponibile de la pornire. În acest an, pentru a răspunde cererii în creștere, Salonul Internațional pentru Agricultură de la Paris crește semnificativ amprenta la sol a expoziției, plecând de la 300 la 500 m², și numărul de expozanți ce vor fi prezenți acolo.

Progresul în utilizarea tehnologiei digitale, și, mai presus de toate, diversitatea gamei de produse digitale pentru agricultură, vor fi prezentate, de exemplu, cu jucători cheie în finanțele participative, publicarea de programe și gestionarea volatilității prețurilor. 

„Azi, prin toți expozanții noștri, există o componentă profesională înfiecare dintre cele 4 sfere ale Expoziției, constând din sfera animalelor, sfera pentru legume, profesii și servicii agricole, și regiunile. La standurile lor, expozanții își primesc membrii și clienții, din întreaga lume agricolă, ceea ce de asemenea face din Salonul Internațional pentru Agricultură de la Paris cea mai mare adunare a lumii agricole din Franța și din Europa”, explică Valérie Le Roy, director al Salonului Internațional pentru Agricultură de la Paris. 

Acestea sunt motivele pentru care Expoziția a decis să sporească aranjamentele pentru vizitatori profesioniști. De aceea, Satul Profesioniștilor din Sala 1 se dezvoltă și primește noi expozanți.

 Se anunță un program complet de ateliere practice, cu conținut referitor la evenimentele agricole curente. Într-un format mic și tangibil, aceste ateliere oferă imagini de ansamblu asupra subiectelor curente. Unelte care oferă asistență în vizitarea expoziției sunt de asemenea puse la dispoziție: un ghid al vizitatorului profesionist și 2 itinerarii experte, unul petema sectoarelor de legume și celălalt despre sectoarele pentru animale. Toate aceste informații vor fi disponibile online pentru profesioniști, începând cu luna ianuarie 2018.  

 

 

https://www.salon-agriculture.com/Visiteurs-professionnels