Telefon

0250-734200 0350-401680

Adresa

Str. Regina Maria, nr. 7 Ramnicu Valcea, Valcea, 240151

Program

Luni-Joi: 08:00 - 16:30, Vineri: 08:00 -14:30

Misiune Economică Georgia 10 februarie – 14 februarie 2018

22 ian.

Misiune Economică Georgia 10 februarie – 14 februarie 2018

organizată în marja primei cursei charter directe București – Tbilisi

Georgia, (Tbilisi & Mtskheta) /  10 – 14 februarie 2018

Camera de Comerț și Industrie a României (CCIR) organizează, în  colaborare cu Level Tour și cu sprijinul reprezentanțelor diplomatice  ale României și Georgiei, o misiune economică în Georgia (Tbilisi și  Mtskheta), în perioada 10 – 14 februarie 2018.

Cu acest prilej CCIR dorește să vină în sprijinul companiilor  românești interesate de piața georgiană, prin organizarea unui Forum de  afaceri și a unor întâlniri de lucru cu parteneri din Georgia, în  domeniile de interes pentru cele două medii de afaceri.

Principalele zone de interes comun în cadrul relațiilor economice și  comerciale bilaterale se regăsesc în: sectorul IT, sectorul  hidro-energetic, agricultură şi industria agro-alimentară, construcţiile  civile şi infrastructură, transporturile maritime de marfă și persoane  precum și turismul cultural și de agrement.

Subliniem că participanții la această misiune vor beneficia, pe lângă întâlnirile de afaceri și de zbor direct  București – Tbilisi, cazare la hotel de 4* cu mic dejun inclus și  posibilitatea de a vizita orașul Tbilisi și orașul Mtskheta, cu  obiective turistice extraordinare înscrise în patrimoniul mondial  UNESCO.

Prețul unui astfel de pachet este de 850 euro (fără TVA). *tarifele pot suferi modificări în funcție de numărul participanților

De asemenea, pentru o mai bună cunoaștere a Georgiei, vă supunem atenției oferta pregătită de partenerul nostru – Level Tour, și anume proiectul „Visit Georgia” – prima cursă directă București – Tbilisi – București (în perioada 3 – 10 februarie 2018).

Pentru mai multe detalii referitoare la proiectul „Visit Georgia”, vă rugăm să accesați link-ul:
http://www.leveltour.ro/georgia

Vă rugăm să ne confirmați în cel mai scurt timp participarea,  astfel încât să putem identifica cât mai mulți parteneri de discuții  din rândul companiilor georgiene și să ne specificați domeniul  dumneavoastră de interes pe această piață.

Înscrierea se face prin completarea Formularului.