Telefon

0250-734200 0350-401680

Adresa

Str. Regina Maria, nr. 7 Ramnicu Valcea, Valcea, 240151

Program

Luni-Joi: 08:00 - 16:30, Vineri: 08:00 -14:30

Invitatie la targul de energie curata din Turcia

18 apr.

Invitatie la targul de energie curata din Turcia

WENERGY Clean Energy Technologies Expo, organizat în parteneriat cu EFOR Fairs și United Fair Organizers Company (BİFAŞ), va avea loc la Fuarizmir în Turcia în perioada 9-11 mai 2023, a devenit cel mai eficient și mai mare târg de energie curată din Turcia cu scopul de a oferi o nouă rețea de comerț și investiții.

În ceea ce privește importanța și valoarea sectorului energetic, suntem conștienți de importanța contribuției dumneavoastră în acest domeniu.

WENERGY va reuni investitori, industriași și furnizori pentru a prezenta toate componentele energiei regenerabile, în special eoliană, solară, hidrogen, biomasă și geotermală și următoarele; sisteme de cogenerare, generare, distribuție și transport, întreținere, reparații și servicii în instalații energetice, tehnologii de mediu, eficiență energetică, logistică energetică, digitalizare, stocare energie, vehicule electrice și tehnologii de încărcare, rețea inteligentă și infrastructură inteligentă și securitate cibernetică.

Împreună cu WECYCLE 2nd Environment and Recycling Technologies Expo, care va avea loc la aceleași date, fuarizmir va găzdui în același timp cei mai importanți expozanți și vizitatori din domeniu. Cu scopul de a reduce amprenta de carbon, reciclarea are o importanță unică ca domeniu atât pentru conștientizarea mediului, cât și pentru profit. Profesioniști din industrie în domeniile deșeurilor solide, apei și apelor uzate, tratarea nămolului, gaze reziduale, energie verde, echipamente generale, instrumente și tehnologii de curățare a mediului urban, tehnologii de măsurare și reglare, service și service, zgomot, poluare a aerului și a solului, prevenirea accidentelor , securitatea ocupațională și managementul riscurilor se vor reuni pentru WECYCLE. Pentru mai multe informații, vă rugăm să vizitați www.wecycle.com.tr/en

Vă invităm la târgul nostru pentru a evalua multe grupuri de produse legate de energie regenerabilă și tehnologii de reciclare pe aceeași platformă, pentru a descoperi noi produse și servicii și pentru a cunoaște noi tehnologii.

Puteți găsi informații mai detaliate despre subiect de pe www.wenergy.com.tr/en și de pe https://wenergy.com.tr/en/online-invitation vă puteți face înregistrarea online și ne contactați.

Vă rugăm să împărtășiți informațiile despre târgul nostru cu membrii dumneavoastră valoroși pentru a vedea ce putem face împreună pentru lume.

Distribuirea ulterioară a acestui mesaj către colegii dumneavoastră și către alte părți pe care le considerați relevante va fi profund apreciată.

Cu sinceritate

 

 

ÖZGE TÜRKBAY

Ziyaretçi İlişkileri Sorumlusu | Visitor Relations Supervisor

T: +90 (232) 497 10 99 / M: +90 (533) 144 98 89

E: ozge.turkbay@izmirfair.com.tr