Telefon

0250-734200 0350-401680

Adresa

Str. Regina Maria, nr. 7 Ramnicu Valcea, Valcea, 240151

Program

Luni-Joi: 08:00 - 16:30, Vineri: 08:00 -14:30

Invitatie la misiune economica multi-sectoriala

5 oct.

Invitatie la misiune economica multi-sectoriala

Agentia pentru Dezvoltare Regionala Sud-Vest Oltenia, in calitate de membru al Retelei Enterprise Europe Network (EEN), impreuna cu partenerul EEN din Belgia – Flanders Investment & Trade si cu sprijinul Ambasadei Belgiei in Romania, organizeaza o misiune economica & multi-sectoriala, la care vor participa 15 companii din regiunea Flandra, Belgia.
Evenimentul va avea loc in Craiova, Ia Hotel Ramada, in data de 20 octombrie 2022,  incepind cu ora 9:00. Acesta va functiona pe baza de intalniri bilaterale intre companiile din Flandra si companiile din regiunea Sud-Vest Oltenia, in scopul stabilirii unor parteneriate de afaceri.

Evenimentul va fi unul multi-sectorial, vizind in principal sectoare precum: constructii,  IT, telecomunicatii, farmaceutice, automotive, transport I logistica, instalatii sanitare I anti-incendiu, tehnologii pentru reciclare, cultivarea plantelor, mobilier de exterior, HoReCa. Intilnirile bilaterale care vor avea loc intre companiile rominesti si belgiene urmaresc stabilirea de noi cooperari pe termen lung, in vederea dezvoltarii socio-economice, in beneficiul ambelor tari.

Enterprise Europe Network (EEN) este o initiativa lansata in anul 2008 si finantata de Comisia Europeana, fiind cea mai mare retea care sprijina intreprinderile din peste 60  de tari din intreaga lume. Reteaua ofera servicii de suport gratuite, prin intermediul organizatiilor membre, ajutand companiile sa inoveze si sa se dezvolte la nivel international.

Prin organizarea acestei misiuni economice, sub egida Enterprise Europe Network, ne propunem promovarea IMM-urilor regionale la scara international si facilitarea incbeierii unor parteneriate de afaceri de succes intre companiile cu interese comune din Romania si Belgia.

Persoanele de contact din partea ADR SV Oltenia, care vor furniza informatiile privind organizarea si desfasurarea evenimentului si care, totodata, vor asigura legatura intre firmele din Romania si cele din Belgia, sunt urmatoarele:

Cristina Mihalschi, adresa de e-mail: cristina.mihalschi@adroltenia.ro

Mihai Marian, adresa de e-mail: mihai.marian@adroltenia.ro

Alexandra Sirbu-Dragomir, adresa de e-mail: alexandra.sirbu@adroltenia.ro

Centralizatorul cu prezentarea profilului si interesului de cooperare din partea fiecarei companii belgiene poate fi regasit in atasamentul de mai jos:

ANEXA- Centralizator