Telefon

0250-734200 0350-401680

Adresa

Str. Regina Maria, nr. 7 Ramnicu Valcea, Valcea, 240151

Program

Luni-Joi: 08:00 - 16:30, Vineri: 08:00 -14:30

Import Capital of the Americas va invita sa expuneti produse la produse la Expozitia MIAMI EXPORT-IMPORT 2023.

10 aug.

Import Capital of the Americas va invita sa expuneti produse la produse la Expozitia MIAMI EXPORT-IMPORT 2023.

ROMÂNIA DESCHISĂ PENTRU COMERȚUL GLOBAL – 2023

vă invităm să reprezentați sectoarele manufacturiere și de export din România la Miami – Capitala Americană a Exportului – Importului.

Expuneți la cea de-a 12-a ediție anuală

MIAMI EXPORT – IMPORT

Expoziție comercială internațională

1 1 1 iulie, 1 2 iulie, 13 iulie 2023

Centrul de Convenții de la Aeroportul Miami – SUA

www.Exportimporttradeshow. com

 

Cea de-a 12-a întâlnire anuală „EXPORTER to IMPORTER” se desfășoară numai pe bază de invitație, cu 130 de standuri exclusive și 34 de pavilioane de țară disponibile pentru conferințe, prezentări, întâlniri oficiale și expoziții de produse.

 

  • CONSOLIDAREA EXPORTURILOR: Multe țări, state și asociații se pregătesc ACUM pentru creșterea comerțului în 2023; deschiderea de noi piețe, consolidarea piețelor existente, căutarea de investitori și noi contacte cu cumpărători pentru exportatori, producători și asociații înainte, în timpul și după data expoziției.
  • DESCHIDEREA PIEȚELOR: Faceți afaceri cu Statele Unite, Florida și 43 de țări regionale din America Latină și Caraibe. Regiunile vizate la nivel mondial includ: America de Nord și de Sud, Asia, Africa, Europa de Est, Uniunea Europeană, Orientul Mijlociu, Oceania, Caraibe.
  • VÂNZĂRILE Cresc: Atunci când începem marketingul PRE-SHOW ACUM, către mii de importatori VIP, distribuitori, cumpărători de magazine cu amănuntul, cumpărători angro, agenți de reprezentare, reexportatori și investitori. Pregătindu-ne pentru VIITOR în timp ce căutăm afaceri ACUM.

Categorii de produse multiple: îmbrăcăminte și accesorii, încălțăminte, decorațiuni și decorațiuni pentru casă, produse de spitalizare și fitness, vinuri și băuturi, produse alimentare conservate și ambalate, articole de uz casnic, blănuri, covoare, produse din plastic și cauciuc, produse de înfrumusețare, cosmetice și produse pentru păr, textile, ochelari, opere de artă, lenjerie, articole de îmbrăcăminte, articole de îmbrăcăminte de interior, artizanat, produse de baie și bucătărie, produse electronice de consum, iluminat cu LED-uri, mărfuri generale, instrumente de iluminat, produse de iluminat, cadouri, stil de viață, vapor și multe altele

RECOMANDĂRI: Recomandăm ca toți producătorii și exportatorii interesați din țara dumneavoastră să contacteze ambasadorul lor din Washington sau biroul comercial din SUA pentru a solicita includerea în pavilionul țării lor.

Numărul de locuri EXCLUSIVE BOOTHS și de apartamente de țară este limitat. Costurile speciale Early Bird Booth costă între 2.900,00 $ și 4.350,00 $, iar pavilioanele de țară încep de la 4.000,00 $. Vă rugăm să consultați site-ul nostru pentru mai multe informații și să ne contactați direct.

REZERVĂRI PENTRU LOCURILE PRIME DE STANDURI numai în acest moment – scrisori de invitație pentru vize guvernamentale la cerere. Trimiteți-mi un e-mail pentru instrucțiuni pentru a vă rezerva standul. iofo@exoort1moorttradeshow.com/ mfo@acsshow.com

 

NOTĂ DE ÎNCHEIERE: Prezența specialistului în comerț internațional din țara dumneavoastră este extrem de importantă pentru acei importatori, cumpărători sau investitori care nu știu ce are de oferit țara sau statul dumneavoastră.

Cele mai bune salutări,

Michael Finocchiaro, președinte/director general

Tel: 305-262-3200                                        (peste 30 de ani ca producător important de expoziții comerciale în Miami)