Telefon

0250-734200 0350-401680

Adresa

Str. Regina Maria, nr. 7 Ramnicu Valcea, Valcea, 240151

Program

Luni-Joi: 08:00 - 16:30, Vineri: 08:00 -14:30

Evenimente internationale organizate in perioada urmatoare (II)

10 iul.

Evenimente internationale organizate in perioada urmatoare (II)

Belarus

In perioada 16-18 octombrie 2014, la Minsk, Belarus, are loc expozitia internationala „Winter Sport 2014”. In cadrul acestui eveniment va fi organizat si un Forum de Afaceri la care sunt invitati toti participantii la expozitie, care vor beneficia in acest context de o platforma de cunoastere si colaborare cu expozantii, delegatiile de afaceri din strainatate si reprezentanti ai mediului de afaceri din Belarus. Tematica acestei expozitii se bazeaza pe: industria sportiva, echipamente de fitness si exercitii, asigurari medicale si industria turismului. Site oficial al evenimentului: http://www.tppm.by/news/index.php?news=18934 .

Lituania

Centrul Expozitional Litexpo va gazdui in perioada 6-8 noiembrie 2014 targul international „BAF – Baltic Food & Beverage.” Evenimentul va reuni producatori de alimente si bauturi din Tarile Baltice, Rusia, Scandinavia si Europa de Vest interesati de consolidarea brandurilor, de cresterea vanzarilor si de intalnirea de noi parteneri. Targul reprezinta o alternativa la targurile de profil din Ucraina si Rusia si un important furnizor de inovatii in domeniul alimentar. Site oficial al targului: http://activpromo.ro/ro/expo/baf/

Ungaria

Conferinta „TPM and Similar Systems in Practice” va avea loc in perioada 7-9 octombrie 2014 in Budapesta si va reuni firme din tari precum Belgia, Germania, Ungaria, Olanda, Marea Britanie, China cat si altele. Evenimentul se adreseaza expertilor TPM dar si companiilor interesate de imbunatatirea si implementare solutiilor de management al productivitatii. Pentru informatii referitoare la inscriere si taxele de participare:http://www.eutpmconf.eu/   

Turcia

  • Targul International de Industria Mobilei si Prelucrarea Lemnului 2014, perioada 25-28 septembrie, Istanbul. In cadrul programului, organizatorul misiunilor oamenilor de afaceri din strainatate, Ministerul Economiei din Turcia (coordonator) si Uniunea Exportatorilor din Anatolia Centrala vor asigura participarea la: intalniri bilaterale, vizitarea targului. Cei interesati sa participe la acest targ sunt rugati sa anunte pana cel tarziu 12 septembrie 2014.
  • Conferinta la Nivel Inalt a Oamenilor de Afaceri pentru Drumul Matasii, editia a III-a, perioada 17–19 octombrie 2014, Trabzon. In cadrul programului, organizatorul misiunilor oamenilor de afaceri din strainatate, Ministerul Economiei din Turcia (coordonator) si Uniunea Exportatorilor din Zona Marii Negre de Est vor  asigura participarea  la intalniri bilaterale. Cei interesati sa participe sunt rugati sa anunte pana cel tarziu 3octombrie 2014.
  • Targul International “GROWTECH EURASİA 2014” (Echipamente si tehnologii pentru sera, agricultura), perioada 01-04 decembrie 2014, Antalya. In cadrul programului, organizatorul misiunilor oamenilor de afaceri din strainatate, Ministerul Economiei din Turcia (coordonator), organizatorul targului, Secretariatul General al Uniunii Exportatorilor Antalya prin S.C. NTSR Fuar ve Gösteri Hizmetleri LTD. va  asigura participarea oamenilor de afaceri la: intalniri bilaterale, vizitarea targului.  Cei interesati sa participe la acest targ sunt rugati sa anunte pana cel tarziu, 20 noiembrie 2014.

Anuntarea intentiei de participare se face la Biroul Comercial al Ambasadei Turciei de la Bucuresti, tel. 021 318 39 39, fax 021 318 44 99, e-mail bukres@ekonomi.gov.tr. Pentru toate evenimentele mentionate organizate in Turcia, cazarea (inclusiv micul dejun) este asigurata de catre organizator, contravaloarea transportului (dus-intors) in Turcia fiind suportata de catre participant. Firmele invitate trebuie sa detina un potential suficient pentru import; reprezentantul sa aiba putere de decizie pentru import; de preferinta sa fie cunoscator al limbii engleze, franceze sau germana; nu vor fi acceptate firmele care au reprezentante in Turcia cat si firmele care au mai beneficiat de gratuitate asigurata de Ministerul Economiei din Republica Turcia. Lista participantilor la fiecare manifestare va fi stabilita de catre Ministerul Economiei din Republica Turcia.

Uzbekistan

Expozitia Internationala „BeautyProUz 2014”, perioada 10–12 octombrie 2014, Taskent, reprezinta o platforma de intalniri bilaterale cu posibilitatea negocierii unor noi contracte intre producatorii si distribuitorii de bunuri si servicii din industria cosmetica. Principalele categorii de produse ce pot fi intalnite in cadrul acestei expozitii sunt: echipamente cosmetice, ambalaje, produse cosmetice pentru uz personal etc. Site oficial al expozitiei: www.beautypro.uz

Tadjikistan

Summit-ul de Afaceri si Investitii din Tadjikistan, editia a IV-a se va desfasura in perioada 24–25 septembrie a.c. la Dusanbe. Guvernul Tadjikistanului a acordat o mare atentie investitiilor straine pentru dezvoltarea noilor activitati industriale dar si modernizarea celor existente. In acest context se va desfasura Summit-ul de Afaceri si Investitii, care se axeaza pe urmatoarele domenii de interes: infrastructura, energie, minerit, domeniu bancar si agro-business. Acest eveniment isi propune sa atraga cat mai multi investitori si sa promoveze posibila colaborare si initierea unor parteneriate cu actorii economici din intreaga lume oferind in acelasi timp posibilitatea promovarii produselor companiilor participante in cadrul unei expozitii specializate. Site oficial al organizatorilor: http://conventionventures.com/ .

China

Grupul Mission Hills organizeaza in perioada 21–24 august, Festivalul International al Produselor Culinare in incinta Mission Hills Country Club, aflat in metropola Shenzhen din sudul Chinei. Grupul Mission Hills, care este principalul furnizor de servicii de agrement si divertisment in China, a pregatit pentru acest eveniment international produse culinare si bauturi alcoolice din peste 100 de tari. Se preconizeaza ca evenimentul va avea aproximativ 50000 de vizitatori, oferind astfel o excelenta oportunitate de marketing si contracte de vanzari pentru companiile care activeaza in acest sector pe teritoriul Chinei. Site oficial al grupului: www.missionhillschina.com

Sri Lanka

Federatia Camerelor de Comert si Industrie din Sri Lanka (FCCISL) organizeaza, pe data de 25 septembrie 2014, Forumul Investitorilor Internationali „Turning Point”, in Colombo. Acest forum international va fi deschis de catre Ministrul Dezvoltarii Economice din Sri Lanka si va avea, printre participanti, investitori din regiune si din Europa, precum si antreprenori de anvergura din Sri Lanka. Temele cele mai importante de discutie vor fi sectorul hotelier si turistic, energia regenerabila, tehnologia informatiei, infrastructura digitala, si dezvoltarea intreprinderilor mici si mijlocii. Site oficial al FCCISL: http://www.fccisl.lk/updates/turning-point-international-investor-forum-2014/.