Telefon

0250-734200 0350-401680

Adresa

Str. Regina Maria, nr. 7 Ramnicu Valcea, Valcea, 240151

Program

Luni-Joi: 08:00 - 16:30, Vineri: 08:00 -14:30

Belarus Industrial Forum – 2018 – expozitie internationala

7 mai

Belarus Industrial Forum – 2018 – expozitie internationala

Susținerea oficială a organelor republicane ale administrației de stat, a comitetelor executive din toate regiunile Republicii Belarus și a orașului Minsk, a instituțiilor de știință și educație și a asociațiilor obștești.

Comitetul de organizare a pregătirii și desfășurării Forumului este condus de viceprim-ministrul Belarus, Vladimir Semashko.

În program:

  • Expoziția internațională specializată de tehnologii și inovații industriale «TechInnoProm»
  • Sesiune plenară
  • Forumul ideilor de afaceri
  • Simpozionul Internațional „Tehnologii. Echipamente. Calitate”
  • Simpozion internațional teoretic și practic „Perspective de dezvoltare a tehnologiilor aditive în republica Belarus”
  • Schimbul de cooperare „Știința și industria – strategia cooperării inovatoare”
  • Schimbul de subcontractare în industrie
  • Seminarii și prezentări ale participanților
  • Concurența sudorilor din Belarus cu participare internațională

Organizator:

Compania de expoziții EXPOFORUM.

Data și locul desfășurării:

29 mai – 1 iunie 2018; Bielorusia,

Arena acoperita de fotbal, 20/2 Pobediteley av., Minsk, Belarus

Scopul Forumului este de a asista întreprinderile și organizațiile în rezolvarea sarcinilor privind extinderea producției de înaltă tehnologie și competitivă pentru furnizarea pe piețele interne și externe, adoptarea de noi tehnologii și echipamente noi, dezvoltarea cooperării internaționale, atragerea de investiții în industrie.

Forumul industrial din Belarus este organizat anual din 1997 și a devenit un eveniment interstatal faimos. Timp de douăzeci de ani, a format o platformă puternică pentru promovarea inovațiilor și a tehnologiilor înalte, a devenit o platformă eficientă pentru un dialog constructiv între reprezentanții științei, producției industriale și industriile economice asociate.

Pe parcursul anilor forumului, expozanții din programul său au fost companii din peste 30 de țări. Se organizează expoziții naționale din Ucraina și Republica Cehă. Expoziția anuală are 200-300 de companii și aproximativ 150 dintre acestea sunt incluse în numărul de expozanți permanenți.

Extinderea și consolidarea interesului pe forum din regiunile ruse, țările Uniunii Economice Eurasiatice.

Expozițiile colective reprezentative în anii anteriori au fost formate de întreprinderi din regiunile Novgorod, Novosibirsk, Volgograd, Lipetsk, Sverdlovsk, Samara, Penza, Ryazan din Rusia și din Districtul Federal Nord-Vest al Federației Ruse, Republica Mordovia și orașul Omsk.

În 2017, delegațiile oficiale din regiunile Samara și Ryazan, Republica Tatarstan, Republica Arabă Egipt, Republica Populară Chineză, Camerele de Comerț și Industrie din Rusia, reprezentanți ai grupurilor științifice și de afaceri din Azerbaidjan, Lituania, Rusia, Republica Slovacă, Ucraina, Tadjikistan, reprezentanți ai corpului diplomatic acreditat în Republica Belarus au participat la diferite evenimente ale Forumului.

Mai multe informatii gasiti la https://www.belinterexpo.by/en/events/vystavki-v-belarusi/belarusian-industrial-forum/