Telefon

0250-734200 0350-401680

Adresa

Str. Regina Maria, nr. 7 Ramnicu Valcea, Valcea, 240151

Program

Luni-Joi: 08:00 - 16:30, Vineri: 08:00 -14:30

Organizare targ de legume si fructe proaspete FRESKON si LOGISTICS & TRANSPORTS THESSALONIKI EXPO – Salonic, Republica Elena

20 mart.

Organizare targ de legume si fructe proaspete FRESKON si LOGISTICS & TRANSPORTS THESSALONIKI EXPO – Salonic, Republica Elena

Biroul de Promovare Comercial – Economică Salonic aduce la cunoștința organizațiilor interesate, organizarea la Salonic, în perioada 11-13 aprilie 2024, a târgului internațional pentru fructe și legume proaspete, FRESKON 2024. Acesta este cel mai mare târg de fructe și legume organizat în Balcani și SE Mediteranei și este organizat de TIF-HELEXPO din Salonic.

 

FRESKON este un eveniment strict profesional, un punct de întâlnire internațional pentru companii, producători și comercianți autohtoni și internaționali, care permite creșterea comerțului și a exporturilor, promovarea unor produse excepționale din fructe și legume și extinderea parteneriatelor printr-un eveniment expozițional de înaltă calitate, având planificate întâlniri B2B, congrese internaționale, evenimente paralele, prezentări de produse inovatoare, discursuri, etc.

Ediția de anul trecut a atras peste 4000 de vizitatori profesioniști, 217 expozanți din 12 țări, pe o suprafață de 12.500 mp. Pe lângă expozanți, FRESKON a găzduit și 190 de vizitatori internaționali din 34 de țări.

 

Organizatorii evenimentului invită părțile interesate să participe la târg în calitate de expozanți sau vizitatori, unde vor avea posibilitatea de a intra în contact cu rețelele importante de distribuție de fructe și legume proaspete din Europa și multe alte țări din întreaga lume, fiind singurul târg sectorial din regiune.

Cine poate participa:

Cooperative · Producători · Angrosişti de fructe şi legume · Importatori şi exportatori de fructe şi legume · Lanţuri de supermarketuri · Companii de transport şi logistică · Companii de consultanţă şi certificare · Utilaje · Materiale de ambalare.

 

Pentru al optulea an, în cadrul Freskon Expo, HELEXPO în parteneriat cu revista Froutonea organizează „FreshConMarket 2024”, care va avea loc pe 11 și 12 aprilie. Profesioniștii din sectorul fructelor și legumelor proaspete vor avea ocazia unică de a întâlni cumpărătorii principali ai rețelelor europene de supermarketuri de top și de a crea parteneriate comerciale benefice care vor spori piața acestui mic, dar fructuos colț al Mediteranei.

 

Pentru mai multe informatii privind evenimentul și înscriere, puteți accesa site-urile https://www.freskon-expo.gr/en/ și https://www.freskon-expo.gr/en/contact/

 

Alături de FRESKON, în perioada 11-13 aprilie 2024, va avea loc LOGISTICS & TRANSPORTS THESSALONIKI EXPO, expoziție de logistică și transporturi, organizată de O.MIND CREATIVES.

Sectoarele pe care le acoperă LOGISTICS & TRANSPORTS THESSALONIKI EXPO includ companii de transport și logistică, echipamente de depozitare, echipamente de ridicare, rafturi și automatizări, tehnologii IT și vehicule profesionale.

Compania organizatoare, O.MIND CREATIVES, organizează din 2007 expoziția SUPPLY CHAIN ​​& LOGISTICS la Atena și publică revista Supply Chain & Logistics.

Pentru mai multe informatii și înscriere, puteți accesa site-ul https://logistics-expo.gr/