Telefon

0250-734200 0350-401680

Adresa

Str. Regina Maria, nr. 7 Ramnicu Valcea, Valcea, 240151

Program

Luni-Joi: 08:00 - 16:30, Vineri: 08:00 -14:30

EDU Activ – Formare profesionala pentru dezvoltare si inovare

Camera de Comert si Industrie Valcea  organizeaza in cadrul proiectului „EDU Activ – Formare profesionala pentru dezvoltare si inovare” urmatoarele cursuri gratuite :

 • Competente informatice
  • Obiectivul cursului: sprijinirea participanților în însușirea de cunoștințe, deprinderi și aptitudini pentru a înțelege și utiliza computerul pentru stocarea, prelucrarea şi prezentarea informaţiei cu ajutorul procesorului de texte – WORD, foilor de calcul tabelar – Excel, aplicaţiei specializate pentru realizarea prezentărilor – PowerPoint, elementelor Multimedia, precum și în comunicare și participare la rețele de colaborare prin intermediul internetului.
 • Responsabil de mediu
  • Obiectivul cursului: Acest curs vizeaza dezvoltarea cunostintelor si aptitudinilor practice ale participantilor in vederea gestionarii aspectelor referitoare la protectia mediului si intocmirea documentelor specifice.
 • Agent vanzari
  • Cursul de „Agent Vânzări” se adresează celor care vor să se certifice sau să se perfecționeze în dinamica și provocatoarea meserie de agent de vânzări. Cursul este structurat logic, este bazat pe experiența nemijlocită și este raportat la problemele actuale din piață. Cursul se adresează personalului angajat în vânzări indiferent de ceea ce vând, produse sau servicii, dar și celor care nu au experiență în acest domeniu, nu lucrează într-o companie care necesită aptitudine de vânzări, însă își doresc să-și însușească aceste tehnici și să înceapă o carieră în acest domeniu. Cursul va fi unul practic, interactiv și foarte util. Partea teoretică va fi completată de partea practică prin exerciții și grupuri de discuții.
 • Comunicare
  • Dezvoltarea tehnicilor de comunicare si strategiilor eficiente de comunicare

Eligibilitate participanti:

Proiectul se adreseaza persoanelor angajate in regiunile: Sud-Vest Oltenia, Sud-Muntenia si Centru

Pentru înscrieri precum şi pentru alte informaţii ne puteţi contacta la urmӑtoarele adrese de e-mail:

cristina.nuica@ccivl.ro – curs Competente informatice

gheorghe.rizoiu@ccivl.ro – curs Responsabil de mediu

modesta.dragan@ccivl.ro – curs Agent vanzari

andreea.tenea@ccivl.ro – curs Comunicare

Sau la urmӑtoarele numere de telefon: 0250/733449, 0250/734200 –  Secretariat CCI Valcea

Acte necesare Angajat si Angajator

Cod SMIS proiect:                128258 Axă prioritară: 3 – Locuri de munca pentru toti Titlu proiect: „EDU Activ – Formare profesionala pentru dezvoltare si inovare” OIR/OI

Citeste tot »