Telefon

0250-734200 0350-401680

Adresa

Str. Regina Maria, nr. 7 Ramnicu Valcea, Valcea, 240151

Program

Luni-Joi: 08:00 - 16:30, Vineri: 08:00 -14:30

IT4SME: Competenţe digitale pentru angajaţii din IMM

12 sept.

IT4SME: Competenţe digitale pentru angajaţii din IMM

Proiectul “IT4SME: Competențe Digitale pentru Angajații din IMM” – O Inițiativă în Regiunile SV Oltenia și Vest

Camera de Comerţ şi Industrie Vâlcea, în parteneriat cu Indice Consulting and Management SRL, are deosebita plăcere de a vă prezenta oportunitățile proiectului “IT4SME: Competențe digitale pentru angajații din IMM”. Acest proiect, demarat la data de 22.09.2022, este finanțat prin Programul Operațional Capital Uman și se va încheia la 31.12.2023.

Obiectivul Principal: Angajamentul nostru este îmbunătățirea nivelului de competențe digitale pentru 301 angajați din regiunile SV Oltenia și Vest, activând în sectoarele economice și domeniile identificate conform SNC și SNCDI. Prin acest demers, susținem de asemenea 32 de IMM-uri în adaptarea activității lor la sectoarele economice și domeniile de specializare inteligentă.

Oportunități de Formare Gratuită: Proiectul “IT4SME” oferă participanților șansa unică de a se înscrie în programe de formare profesională la nivel avansat, fără niciun cost. Cursurile disponibile sunt:

  • Competențe informatice de bază
  • Competențe informatice avansate

Aceste cursuri sunt concepute pentru a răspunde cerințelor emergente ale mediului de afaceri digitalizat și a asigura că forța de muncă din regiune rămâne competitivă și bine pregătită pentru provocările viitorului.

Cine Se Poate Înscrie? Angajații din județul Arad sunt încurajați să participe dacă îndeplinesc următoarele criterii:

  • Reședință sau domiciliu în județul Arad
  • Angajat cu normă întreagă sau parțială la o întreprindere eligibilă în aria de implementare a proiectului

Profitați de această oportunitate extraordinară de a vă dezvolta competențele digitale și a contribui la dinamismul și competitivitatea regiunii noastre. Pentru întrebări sau informații suplimentare, vă rugăm să ne contactați la tel.: 00 40 250 733 449, e-mail: ccivl@ccivl.ro, ralucapacurariu@gmail.com.

Împreună, să construim viitorul digital al mediului nostru de afaceri!