Telefon

0250-734200 0350-401680

Adresa

Str. Regina Maria, nr. 7 Ramnicu Valcea, Valcea, 240151

Program

Luni-Joi: 08:00 - 16:30, Vineri: 08:00 -14:30

Curs online gratuit: „Upgrade your Skills for a Changing Labour Market: sustainable entrepreneurship and business planning”

2 mart.

Curs online gratuit: „Upgrade your Skills for a Changing Labour Market: sustainable entrepreneurship and business planning”

Asociația Europeană a Agențiilor de Dezvoltare Regională (EURADA) are deosebita plăcere de a vă informa cu privire la oportunitatea de a participa în cadrul cursului online gratuit “Upgrade your Skills for a Changing Labour Market: sustainable entrepreneurship and business planning”. Cursul este organizat în contextul proiectului OBEC, din cadrul programului Erasmus+. Mai multe informații despre acest proiect pot fi accesate în cadrul acestui link.

Acest curs se adresează antreprenorilor și persoanelor interesate de antreprenoriat și își propune să echipeze participanții cu noi competențe și cunoștințe relevante pentru piața muncii.

Cursul este format din două sesiuni:

  1. Între 8 martie-10 martie (9:00-13:00 CET): sesiunea cu tematica ,,Plan de afaceri”/”Business Plan” va explica pașii pentru redactarea unui bun plan de afaceri și va analiza importanța unui plan de afaceri bine realizat ca factor de succes în procesul de a deschide o afacere.

 

  1. Între 15 martie-17 martie (09:00-13:00 CET): sesiunea cu tematica “Working in a circular economy” va prezenta argumente în ceea ce privește importanța tranziției la o economie circulară. De asemenea, sesiunea va oferi sfaturi practice cu privire la modalități de îmbunătățire și actualizare a CV-ului, astfel încât acesta să reflecte competențe necesare în contextul actual al pieței muncii.

Vă puteți înregistra în cadrul cursului accesând acest link

Participanții din cadrul ambelor sesiuni ale cursului vor primi credite educaționale în conformitate cu platforma ECTA (European Competitive Telecommunications Association). De asemenea, prin intermdiul acestui curs, participanții vor avea oportunitatea de a-și extinde rețeaua profesională, întâlnind antreprenori din alte țări europene.

În cazul în care cursul ar putea fi de interes și pentru alți colegi din cadrul agenției dumneavoastră de dezvoltare regională sau pentru alți colegi din comunitatea dumneavoastră perofesională, vă rog să nu ezitați să îl transmiteți, în măsura în care timpul vă permite.

Pentru mai multe detalii cu privire la acest curs sau la activitatea desfășurată de EURADA, vă rog să nu ezitați să o contactați pe colega mea Tessa Anne (tessa.anne@eurada.org), responsabilă de implementarea proiectului OBEC, sau pe Directorul nostru Esteban Pelayo (esteban.pelayo@eurada.org).