Telefon

0250-734200 0350-401680

Adresa

Str. Regina Maria, nr. 7 Ramnicu Valcea, Valcea, 240151

Program

Luni-Joi: 08:00 - 16:30, Vineri: 08:00 -14:30

Camera de Comert si Industrie Valcea va propune participarea intr-un nou proiect : „1 Calificare in +”

13 aug.

Camera de Comert si Industrie Valcea va propune participarea intr-un nou proiect : „1 Calificare in +”

Camera de Comert si Industrie Valcea va propune participarea intr-un nou proiect : „1 Calificare in +”,  care are ca obiectiv creşterea nivelului de calificare a 552 de angajaţi din regiunile Sud-Vest Oltenia şi Centru prin participare la programele de formare profesională continua.

Prin intermediul acestui proiect, Fundatia Centrul de Pregatire Profesionala Valcea care este departamentul de formare profesionala al Camerei de Comert si Industrie Valcea ofera gratuit urmatoarele cursuri de formare, acreditate de Autoritatea Națională pentru Calificări (ANC)  și care se vor finaliza cu certificate de absolvire sub egida Ministerului Muncii și Justiției Sociale și Ministerului Educaţiei Naționale:

  • Responsabil de mediu
  • Competente informatice

Cursurile se adreseaza persoanelor din judetele Olt, Dolj, Gorj, Mehedinti care au calitatea de angajat cu norma intreaga sau timp partial (inclusiv PFA sau Intreprindere Individuala) avand varsta cuprinsa intre 25-65 ani.

Sesiunile de training vor avea o durata de 40 de ore (7 zile)  si se vor desfasura in timpul saptamanii, dupa-amiaza, intr-o locatie ce intruneste conditiile pentru desfasurarea cursurilor (locatie ce va fi anuntata ulterior stabilirii cursului).

 

Documentele necesare in vederea inscrierii sunt :

– copie carte de identitate

– copie certificat de nastere

– copie diploma de studiu

– copie certificat de casatorie (unde este cazul)

– adeverinta angajare

– fisa postului sau alte documente in care sa se mentioneze atributiile principale ale angajatului    la locul de munca.

Pentru detalii, mai multe informatii si inscrieri:

Fundatia Centrul de Pregatire Profesionala Valcea

Persoana de contact: Cristina Nuica, Expert grup tinta 1

Telefon:0250/733449                                                                                                                         Email:cristina.nuica@ccivl.ro