Telefon

0250-734200 0350-401680

Adresa

Str. Regina Maria, nr. 7 Ramnicu Valcea, Valcea, 240151

Program

Luni-Joi: 08:00 - 16:30, Vineri: 08:00 -14:30

Un nou proiect pentru antreprenori: premii de 100.000 euro pentru startup-urile care au cel putin un an de functionare

13 oct.

Un nou proiect pentru antreprenori: premii de 100.000 euro pentru startup-urile care au cel putin un an de functionare

Impact Hub impreuna ING Bank a lansat  platforma educationala si de acces la finantare dedicata antreprenorilor locali, prin care sa ofere resursele necesare pentru dezvoltarea unei afaceri. Lansarea proiectului marcheaza si startul inscrierilor pentru Startarium Pitch Day, un eveniment in cadrul caruia startup-uri din Romania care au cel putin un an de functionare si o vechime de maxim 3 ani pot concura pentru premii de 100.000 de euro.

Platforma educationala dedicata antreprenorilor poate fi accesata pe Startarium.ro. Aceasta ofera toate resursele necesare pentru lansarea si dezvoltarea unei afaceri. Plecand de la cei trei piloni ai proiectului – invatare, testare si finantare – platforma pune la dispozitia utilizatorilor o intreaga lista de facilitati, printre cele mai importante fiind:

  • o librarie video, unde antreprenorii pot invata de la experti despre cum se construiesc afaceri sustenabile, totul din diferite unghiuri: legislatie si contractare, sales si marketing, resurse umane, finante si multe altele.
  • interviuri inspirationale cu o serie de antreprenori de succes precum Wargha Enayati- fondatorul retelei private de sanatate Regina Maria, Dragos Petrescu- fondatorul City Grill sau Mihai Patrascu- fondatorul evoMag.
  • un laborator personal sub forma unui mediu de lucru si colaborare unde antreprenorii pot lucra la modelul afacerii lor impreuna cu alti parteneri, colegi sau prieteni.
  • articole si stiri din zona de business
  • evenimente din zona de business care pot ajuta la dezvoltarea retelei profesionale si cresterea afacerii.
  • o zona dedicata in care antreprenorii pot interactiona cu mentori si investitori, in care pot cere feedback pentru planul lor de afaceri sau pentru alte subiecte.

Startarium Pitch Day, evenimentul care marcheaza lansarea acestei platforme isi propune sa devina un punct de referinta in ecosistemul antreprenorial din Romania, sustin organizatorii, oferindu-le celor mai bune startup-uri din Romania sansa de a concura pentru premii in bani in valoare totala de 100.000 euro, cu marele premiu avand valoarea de 70.000 euro.

Evenimentul va avea loc pe 23 noiembrie si se adreseaza startup-urilor care au cel putin un an de functionare si o vechime de maxim 3 ani. Inscrierile se fac pe Startarium.ro pana la data de 4 noiembrie 2016.

„In Romania zilelor noastre a fi antreprenor este o aventura iar calatoria parcursa de acesta de la idee pana la stadiul de lansare este presarata cu multe provocari, incertitudini, intrebari, temeri. Dupa 4 ani de lucru cu peste 1,000 de antreprenori, credem ca este important pentru un antreprenor sa invete continuu, sa experimenteze si sa isi puna la punct finantarea. Startarium s-a nascut din dorinta noastra de a oferi un spatiu in care inveti cum se construiesc afacerile, un loc in care ideile isi gasesc drumul si sustinatorii”, a declarat Vlad Craioveanu, CEO Impact Hub.

Sursa: Startupcafe.ro