Telefon

0250-734200 0350-401680

Adresa

Str. Regina Maria, nr. 7 Ramnicu Valcea, Valcea, 240151

Program

Luni-Joi: 08:00 - 16:30, Vineri: 08:00 -14:30

Invitatie Seminar de Afaceri

6 sept.

Invitatie Seminar de Afaceri

Camera de Comerţ şi Industrie a României are plăcerea să vă informeze că marţi, 27 septembrie 2016, începând cu ora 08:45 (înregistrare), la CCIR Business Center -Amfiteatrul “Albastru”, va fi organizat, în parteneriat cu SCOFCOM (entitatea responsabilă cu implementarea legilor, politicilor, reglementărilor şi măsurilor privind comerţul domestic şi internaţional în Shanghai) un seminar de afaceri care are ca obiectiv principal prezentarea oportunităţilor de afaceri în Shanghai.

In cadrul seminarului vor avea loc prezentări despre mediul tehnologic din regiune (schimburi de tehnologie, inovaţie, cercetare şi dezvoltare de tehnologie de înaltă performanţă), alături de ceremonia oficială de semnare a Acordului de Colaborare dintre cele două organizaţii.

Oraşul Shanghai a înregistrat în 2015 cel mai mare PIB din China, 2,500 miliarde USD, iar SCOFCOM reglementează criteriile de cooperare economică domestică şi internaţională ale oraşului Shanghai, având sub administrare directă zona liberă.

De asemenea, SCOFCOM reprezintă una dintre cele mai relevante instituţii de comerţ şi industrie din China, formulând în totalitate strategia de dezvoltare şi implementând, la nivel naţional şi internaţional, proiectele privind relaţiile comerciale şi de afaceri.

In contextul celor menţionate, suntem convinşi că această iniţiativă reprezintă o bună oportunitate pentru compania dumneavoastră de a intra în contact direct cu membri din conducerea partenerului chinez şi vă invităm să faceţi parte din grupul oamenilor de afaceri români care vor participa la acest seminar.

Pentru detalii şi confirmarea participării, vă rugăm să ne contactaţi la adresa de email stefan.voinea@ccir.ro sau la numărul de telefon 0374.474.358.