Telefon

0250-734200 0350-401680

Adresa

Str. Regina Maria, nr. 7 Ramnicu Valcea, Valcea, 240151

Program

Luni-Joi: 08:00 - 16:30, Vineri: 08:00 -14:30

Ingenius Start-Up: Cautam antreprenori, avem aproape 6,5 milioane de euro sa le dam!

6 iun.

Ingenius Start-Up: Cautam antreprenori, avem aproape 6,5 milioane de euro sa le dam!

Punem la bataie 162 de finantari a 40.000 de euro pentru toti cei care vor sa-si deschida o afacere.

Fondurile sunt nerambursabile, iar programul nu prevede cofinantare. Banii vor veni in doua transe, una de 75% la inceputul proiectului, iar cea de-a doua va fi de 25%.

1600 de inscrisi vor parcurge programul gratuit de formare. Programul ii vizeaza pe tinerii intre 18-25 de ani care sunt fie studenti, fie angajati, pe somerii de peste 25 de ani, persoanele angajate sau pe antreprenorii care au o afacere, dar nu au mai mult de 49.9% din actiuni, pe cei pasionati de tehnologie sau inventica cu idei inovatoare sau cu inventii interesante pe care vor sa le materializeze si sa le monetizeze.

Pentru ca stim ca nu este usor sa-ti deschizi o afacere si sa o si faci sa functioneze pe termen lung, proiectul a fost gandit astfel incat sa le ofere sprijin acestora pe tot parcursul derularii sale.

Dupa ce se inscriu, intra in programul de formare antreprenoriala, oferit gratuit si sustinut de trainerii si consultantii extrem de bine pregatiti. in aceasta perioada, fiecare cursant va avea parte de 40 de ore de pregatire intensiva (desfasurate pe parcursul a 2 weekenduri-vineri seara-sambata-duminica) si isi va putea scrie planul de afaceri cu care va intra in concurs pentru suma de 40.000 de euro.

Iata care sunt domeniile de activitate incurajate: turism si ecoturism, textile si pielarie, lemn si mobile, industrii creative, industria auto si componente, tehnologia informatiilor si comunicatii, procesarea alimentelor si bauturilor, sanatate si produse farmaceutice, energie si management de mediu, bioeconomie(agricultura, silvicultura, pescuit si acvacultura), biofarmaceutica si biotehnologii.

Demarat de firma de consultanta Loop Operations, prin hub-ul si incubatorul sau de afaceri, Ingenius Hub din Bucuresti, alaturi de partenerii sai regionali, proiectul va fi un succes la nivel national si va contribui real la conturarea si dezvoltarea antreprenoriatului romanesc.

Zonele vizate prin program sunt Sud Muntenia, Sud Vest Oltenia, Centru si Nord Est, adica jumatate de tara.

Inscrierile se fac completand formularul de pe ingenius-hub.eu.

Sursa: Finantare.ro in Stiri Finantari